Foreo Luna play plus - sonično čiščenje in masaža obraza kjerkoli in kadarkoli

Foreo Luna play plus - sonično čiščenje in masaža obraza kjerkoli in kadarkoli

Švedska blagovna znamka FOREO je dosegla svetovni uspeh z nagrajeno paleto LUNA™ proizvodov za nego kože.

Od prvega prelomnega lansiranja iz leta 2013 so se naprave LUNA™ razvijale in nadgradile v zmogljivejše LUNA™ 2, LUNA™ 2 za moške in LUNA™ mini 2.


LUNA™ play plus je potovalna naprava, ki zagotavlja zdravo kožo v ultra-prenosni pulzirajoči napravi, ki je primerna za vsak tip kože s svojimi 2-conskimi silikonskimi vlakni. Ta naprava uporablja baterije AAA.


Luna play plus ima daljša silikonska vlakna zato zagotavlja odlično čiščenje in masažo obraza z močjo T-Sonic™ tehnologije.


Luna play plus je najcenejša naprava Luna za čiščenje in masažo obraza, vendar ravno tako mogočna:


  • T-Sonic™ pulzna tehnologija odstrani 99,5% umazanij in olj (na podlagi kliničnih študij) in hkrati odstrani ostanke ličil. Naprava Luna odstrani mrtve kožne celice, zmanjša videz por za bolj gladko kožo in poveča absorpcijo izdelkov za nego kože.
  • Dvojno območje dotika s podaljšanimi silikonskimi vlakni omogoča mehkejšo in fleksibilnejšo delovanje, ki doseže vse konture obraza.
  • Zmogljiv motor omogoča 8.000 T-Sonic™ pulzov na minuto.
  • Ultra-higieničen silikon je hitro sušljiv in neporozen, kar preprečuje kopičenje bakterij; Luna je 35X bolj higienična kot najlonske ščetke za obraz.
  • Luna play plus je enostavna za uporabo in prijazna do potovanj. LUNA™ play plus prinaša visokotehnološko moč z enojno intenzivnostjo in izjemno kompaktnostjo. Naprava zadovolji vse tipe kože in zagotavlja odlično rutino čiščenja.


Način uporabe:

  1. Odstranite celoten makeup, nato navlažite obraz in nanesite čistilni izdelek po vaši izbiri. Navlažite površino ščetke LUNA™ play plus.
  2. Vklopite LUNA™ play plus tako, da enkrat pritisnete sredinski gumb in pričnite čiščenje z rahlimi krožnimi gibi.
  3. Bodite posebej pozorni na področja pod očesi, kjer izvajajte gibe navzven. Celotno čiščenje naj traja eno minuto.
  4. Izperite in posušite obraz ter po potrebi nanesite vašo najljubšo kremo za nego obraza.
  5. Za zamenjavo baterij enostavno odprite spodnji pokrovček in vstavite nove baterije AAA.


LUNA™ play plus naprava je 100% vodoodporna, glave ščetke ni potrebno menjati. Elegantna naprava je na voljo v sedmih živahnih barvah: Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine in Midnight. Več informacij na www.3pharm.si in info@3pharm.si.Za nakup kliknite na spodnji gumb:


Nakup

0
Feed

Oddajte komentar