Luna 2: Foreo luksuzni tretma kože

Luna 2: Foreo luksuzni tretma kože

Foreo Stockholm, Švedska; Vodilna svetovna blagovna znamka za lepoto je znova pretresla industrijo lepote z inovacijo za nego kože.

LUNA 2 je revolucionarna ščetka za čiščenje obraza, ki naredi kožo bolj mehko, gladko in bolj napeto. Ko boste prvič preizkusili napravo, ne bo več poti nazaj!


LUNA 2 presega standardne ščetke za čiščenje obraza, saj uporablja T-Sonic™ pulzacije za nežno odstranjevanje odmrlih kožnih celic, odpre pore ostankov ličenja in odstrani do 99,5% umazanij in olj, ki lahko prispevajo k nastanku aken. Prav tako izboljša absorpcijo izdelkov za nego kože in zmanjša videz por in izboljša strukturo kože. Še več, ultra-higieničen silikon je hitro sušeč in neporozen, kar prepreči kopičenje bakterij. Rezultat je čiščenje, ki je kar 35-krat bolj higienično kot pri najlonskih ščetkah.


Poleg standardnega silikonskega čiščenja, ima LUNA 2 tudi način delovanja anti-age, ki uporablja pulzacije nižjih frekvenc, ki vidno zmanjšajo gube na čelu, fine linije okoli oči in ust, koža pa postane čvrsta in gladka. LUNA 2 je na voljo v štirih različnih modelih, s čistilnimi silikonskimi vlakni, prilagojenimi specifičnemu tipu kože in sicer za normalno, mastno, kombinirano ali občutljivo kožo. Rezultat? Popolnoma prilagojen tretma nege vašemu specifičnemu tipu kože.


Ker je sijoča in napeta koža temelj izredne lepote, je LUNA 2 za čiščenje in anti-age najljubši pripomoček lepotnih blogerjev in vplivnih oseb v svetu kozmetike. LUNA 2 za oljno kožo je celo favorit svetovne lepotne blogerke Hude Kattan. Foreo je prejemnik številnih “beauty nagrad” časopisov Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Cosmopolitan in drugih. Naprave Foreo se prodajajo v najprestižnejših trgovinah in salonih lepote v več kot 50 državah sveta.


»Presenetljiva inovacija LUNA 2 pomeni ne le tehnološko izboljšavo najnaprednejših naprav za obraz, temveč tudi popolnoma personalizirano nego kože, ki poskrbi tudi za najfinejše podrobnosti potreb posameznika, od tipa kože do intenzivnosti čiščenja, masaže in anti age obraza. Veseli nas, da so Foreo Luna naprave na voljo tudi v Sloveniji.


Lastnosti Luna 2 naprave:


 • Sonična tehnologija: 8,000 visoko intenzivnih pulzov na minuto in nizke pulzacije v anti-age načinu delovanja.
 • Naravno lepa, svetla in mlajša koža v samo 2-minutah dnevno.
 • Naprave za čiščenje, masažo in anti age prilagojene tipu kože: za občutljivo, normalno, kombinirano, mastno kožo ali za moške.
 • Globoko očisti kožo in odstrani kar 99,5% umazanij, olj in ostankov ličenja.
 • Odstrani mrtve kožne celice, zmanjšuje vidnost por, poveča absorbcijo izdellkov za nego kože.
 • 100% bolj sijoča koža, 98% bolj gladka koža, 90% bolj čvrsta in elastična koža.
 • Zaradi silikona odporna proti bakterijam.
 • Uporaba tanjših ali debelejših silikonskih vlaken za nežno ali intenzivnejše čiščenje, odvisno od potreb posameznika.
 • Vse naprave so izdelane iz medicinskega silikona, ki je neporozen in preprečuje nastanek in razvoj bakterij.
 • 12 nastavljivih intenzivnosti delovanja.
 • USB-polnjenje – 1 ura polnjenja do 450 čiščenj
 • 100% vodoodporna za uporabo v kopeli ali pod prho.
 • 2-letna garancija.


LUNA 2 je le ena izmed številnih izdelkov za nego kože podjetja FOREO, švedske blagovne znamke, ki je na mednarodni ravni osvojila več kot 100 nagrad za oblikovanje in lepoto. LUNA 2 je na voljo na www.3pharm.si. Za več informacij pokličite na: 01 6207595 ali pišite na: info@3pharm.si.Za nakup kliknite na spodnji gumb:


Nakup

0
Feed

Oddajte komentar